Life Care garantia calitatii

Consultant Life Care

Compania
Date de contact
Our Location
Produse
Consultant
Afacerea

Many customers like to know about the company and people behind the products they buy. Here we will tell you a little about ourselves and our company.

 

Primii pasi in afacere

Pasul 1 – Pregatirea

1.1 “Decizie”
Chiar daca uneori nu ne place sa luam decizii, pentru ca acestea presupun apoi anumite schimbari ale stilului nostru de viata, a fi consultant Life Care inseamna sa iei o decizie in legatura cu viata ta de azi inainte. Consulta glila de bonificatii, vezi ce se poate castiga si gandeste-te. Dar inainte de a incepe orice in activitatea ta ... IA O DECIZIE !

1.2 “Invăţare”
Ca in orice noua activitate sau meserie, pentru a putea incepe trebuie sa stii exact care sunt drepturile si responsabilitatiile tale si poate cel mai important ce ai de facut pentru ca obiectivul tau sa se transforme in realitate. Faptul ca citesti aceste randuri inseamna ca esti deja pe drumul corect. Te informezi, incepi sa intelegi, pentru ca atunci cand vei incepe sa vorbesti altor cunostinte despre Life Care sa ai succes din primul moment.

1.3 “Lista”
Acum ca stii deja ce inseamna a fii consultant Life Care vei dori sa spui aceste lucruri mai departe. Daca o vei face haotic vei constata, ca afacerea ta nu prospera. De aceea ai nevoie de o lista completa cu potentialii tai viitori colaboratori. Pentru a-ti fii mai usor in lista “Tabele ajutatoare” vei gasi modelul de completat. Multiplica acest mod si completeaza cat mai multe date. Atentie ! Statistic din 100 de nume doar cu 40-50 vei discuta, doar 10 vor deveni consultanti in echipa ta si doar unul va fii un lider autentic. De aceea se spune ca “Lista” este cel mai de pret capitalal afacerii tale.

Pasul 2 - Multiplicare

2.1 “Invitaţia”
Poate cel mai delicat moment al incepatorilor este invitarea unei cunostinte la o discutie Life Care. Acestia incearca din contactul telefonic sau direct sa explice in cateva cuvinte noua lor activitate. Oamenii asculta pana cand aud cuvinte cheie: afacere, produse, consultant. In acel moment ei isi formeaza o parere despre ce urmeaza sa-i prezinte si il refuza politicos. Secretul unei invitatii perfecte este ca nu exista un model de invitatie
perfecta. Doar fii TU, asa cum esti intotdeauna. Spune-i ca vrei sa stati de vorba despre ceva foarte interesant care cu siguranta o sa-i placa. Atat ! Nimic mai mult. Chiar daca te va intreba linisteste-l, asigurandu-l ca ii vei spune tot ce il intereseaza la momentul intalnirii. Stabileste clar data si ora intalnirii si saluta-l zambitor .

2.2 “Discuţia Life Care”
Asa cum titlul o spune “Discutia Life Care” nu este o prezentare unilaterala a unor beneficii si produse. Aceasta are ca scop initierea unei discutii pe teme de interes comun si poate reprezenta pana la final raspunsul la anumite nevoi ale interlocutorului. Ea nu poate incepe pana cand nu stim ce il intereseaza pe cel din fata nostra. Doar
atunci, si mai ales, doar daca simtim ca Life Care ii poate ajuta intr-un fel, putem sa le prezentam beneficiile unei afaceri proprii Life Care. Pe tot parcursul discutiei cere-i parerea si stimuleaza-l sa vorbeasca. Statistic nimeni nu are rabdare sa asculte mai mult de 10 minute, oricat de bun orator ai fi. De fapt nici nu trebuie sa fi un bun orator.
Trebuie sa faci doar ce ai facut pana acum de mii de ori. Sa vorbesti despre viata si in plus despre cum te ajuta noua ta activitate de consultant Life Care. E simplu. Ai la dispozitie structura “discutiei Life Care” si alte materiale gata tiparite sau inregistrate care te ajuta sa fii profesionist in expunere.

2.3 “Intalnirea secundară”
Aceasta etapa urmeaza “Discutiei Life Care”, dupa maxim 24-48 de ore. Rolul acestei intalniri este diferentiat in functie de ce s-a stabilit. Daca participantul la discutie doreste sa devina consultant Life Care atunci se vor clarifica toate aspectele ce tin de inceperea propriei lui afaceri. Daca acesta si-a cerut o perioada de gandire atunci la intalnirea secundara se discuta despre lucrurile neclare si se raspunde la eventualele intrebari. Acesta intalnire are rolul de a clarifica implicarea sau neimplicarea lui in Life Care. Multi incepatori gresesc neorganizand aceasta intalnire, pierzand astfel multi posibili consultanti. Acestia reintra in cotidian si e posibil sa uite de cele discutate.
Consultantul considera lipsa de reactie o dovada de dezinteres si hotaraste sa nu mai insiste. Aceasta este cea mai nefericita solutie. Asa ca intalnirea secundara iti clarifica reusita actiunilor tale. Nu uita de acesta !


Pasul 3 – Consilierea

Consilierea este procesul continuu, prin care itiajuti consultantii din echipa ta. Aceasta presupune clarificari repetate ale modului de lucru, simulari de situatii, prezenta ajutatoare in timpul discutiilor, analize de retea si nu in ultimul rand sustinerea reciproca si pastrarea legaturii speciale ce se formeaza in tot acest timp. Vei face consilere atat cu cei din grupul tau, dar vei cere in acealsi timp consilere si la Consultantul tau senior. Momentul in care un om ti se alatura ai automat responsabilitatea succesului sau insuccesului acestuia. Consilierea inseamna pentru tine, garantia ca echipa formata este o echipa stabila care iti asigura pensia Life Care pe tot restul vietii tale. Consilierea inseamna de fapt arta prin care reusesti ajuti oamenii in a-si atinge visele.

Succesul in Life Care inseamna sa ajuti oamenii in a-si atinge cele mai indraznete vise !

link

 

Primii pasi in comanda

1. COMPLETAREA SOLICITĂRII CONSULTANT LIFE CARE. Acesta se face impreună cu Consultantul tău senior. Formularele sunt autocopiante, ultimul exemplar ramânând la Consultantul tău senior. Toate rublicile obligatorii (cu caracter îingroşat) trebuie completate. Altfel, solicitarea nu poate fi procesată.

2. TRIMITEREA PE FAX A SOLICITARII. Solicitarea se trimite doar la departamentul call center din Timişoara, la nunerele de fax 0256.274.357 si 0256.274.090. Trimiterea Solicitării pe alte numere de fax nu garantează precesarea acesteia.

3. AFLAREA CODULUI DE CONSULTANT SI COMANDAREA “START LIFE CARE”. După minim 2 ore de la transmiterea Solicitării pe fax, apelează departamentul call center pentru a afla codul tau de Consultant Life Care. Pentru a primii această informaţie ţi se va cere Codul Consultantului Senior si CNP-ul Solicitantului. In acelaşi moment poţi lansa comanda de pachet “START Life Care” şi diverse produse pe care le doreşti. In cazul acestei comenzi nu există „taxă de ambalare”, aşa să poţi profita de acest aspect.
Codul arondat este valabil doar 7 zile fara comanda de „START Life Care” şi plata acestuia. Daca ai depaşit acest termen Solicitarea trebuie retransmisă.

4. PLATA COMENZII. Plata se face la orice sucursală Raiffeisen Bank in contul RO93RZBR0000060003892493, Timisoara. ATENTIE: In momentul plaţii este obligatorie specificarea la rubrica „descrierea tranzacţiei” a codului Comenzii Life Care. Nespecificarea acestui cod duce la imposibilitatea procesării comenzii.

5. RIDICAREA COLETULUI. În funcţie de modul de transport ales vei putea primii coletul direct acasă ( curierat rapid, comandă in orice zi a săptămânii, taxa de ambalare 2) sau il vei putea ridica de la Colet Point-ul din orasul tău (transport Life Care săptămânal, comanda conform rutelor, taxa de ambalare 1). La ridicarea coletului de la Colet Point este obligatoriu să semnezi de primire şi să verifici PE LOC concordanţa intre produse si facură. Orice reclamaţie nesemnaltă in momentul ridicării nu este luată in considerare.

6. TRANSMITEREA SOLICITARII IN ORIGINAL PRIN POSTĂ. În pachetul „START Life Care” vei gasi un plic autoadresat (destinatar: Life Care). Pune in acesta primele 2 exemplare ale Solicitării si depune-le la orice cutie postala ale Postei Romane. Nu este necesară ataşarea de timbru postal. Life Care plăteşte la destinatie. Atentie ! Intarzierea cu mai mult de 21 de zile faţa de data primirii codului de Consultant, duce la blocarea bonusurilor si a posibilităţii de comandă până la reglementarea situaţiei.

7. REPRIMIREA EXEMPLARULUI 2 DIN SOLICITARE. Life Care retransmite in maxim 45 de zile, ataşat la factura din acel interval, exemplarul 2 al Solicitarii tale, stampilat si semnat.

Comenzile se transmit doar telefonic la numerele : 0256.22.88.33 sau 0726.847.466

ORAR department call center: Luni - Vineri între orele 09.00-12.00 şi 13.00-18.00
Sâmbată între orele 10.00 SI 14.00
Ce trebuie sa ştii când suni pentru a face o nouă comandă :
- codul tău de Consultant Life Care
- codul Consultantului Senior
- punctul de coletare unde doreşti produsele
- codul comenzii si suma totala de plată ( se comunica la finalul comenzii)


Mult Succes
!

Our Business Philosophy

The objective of our business is to provide a high quality product and reliable service for our customers. We hope you will enjoy visiting our web site and using our products as much as we enjoyed providing them for you.

Our Employees

Employees play an important role in any business. Here is where we get a chance to tell you a little about ourselves. We may talk about our families, interests, and what we do in our free time. We try to bring our passion for life to you through our business and this web site. We may even provide a link to our personal web site to tell you more about ourselves.

Our Company

This is where you can learn about our company and its history. We have been interested in starting our own business for many years and are excited to finally have reached that goal. Taking our business to the web makes the process even more exciting.

Our Shop

Here is a picture of our shop.

A door frame; Size=240 pixels wide

info@ourcompany.com